Indsamling.jpgVed at donere effekter til Aarhus Klunserne, støtter du vores store sociale arbejde til gavn for dem, der er mindre heldig stillet. 

De indsamlede effekter genbruges ved enten at sælges på vores loppemarked, doneres til almennyttige projekter eller afleveres/sælges til genanvendelse.

På nogle genbrugsstationer står der en container, hvor du/I kan sætte Jeres aflagte ting - store som små. Vi afhenter og sælger dem i butikken.

Vi er altid glade for at modtage dine effekter - stort som småt. Har du brugbare effekter til genbrug stående, men har ingen mulighed for at aflevere dem, så kommer vi gerne forbi dit hjem og henter. Der er næsten altid 2 personer på bilen, som er klar til og give en hjælpende hånd. Ellers du er også velkommen til og aflevere dine effekter på Poppelgårdsvej 1, Lading.

Aarhus Klunserne hjælper også gerne med at tømme dødsboer. De brugbare effekter afhenter vi naturligvis uden beregning. Uanvendelige effekter og affald afhenter vi kun mod betaling.

Vi kan kontaktes på tlf.: 86 94 86 11. Du kan også sende os en mail på klunser@aarhus-klunserne.dk. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig, sådan at vore mange frivillige kan fortsætte deres gode arbejde til gavn for børn og unge verden over.